Stropiyer tavan Montajı

stropiyer_1Kötü gözüken tavanlarınızdan ı şikayetçisiniz. Banyolarımız da fazla nemden dolayı tavanlarımız ne kadar düzgün olursa olsun nemden dolayı kararmaktadır, bu durumun önüne geçmek için tavanlarınızı stropiyer panellerle kaplaya bilirsiniz. Peki neden stropiyer çünkü hem işçiliği basit herhangi bir ustaya ihtiyaç duymadan evde kendiniz de uygulabilirsiniz hemde maliyeti çok ucuzdur. Banyonuzun tavanını kaplamak minumum size 20-30 liraya malolacaktır.

eros de amor

Aşağıda ayrıntılı olarak size resimlerle anlatmaya çalıştım fakat anlamadığınız veya takıldığınız bir nokta olursa hiç çekinmeden yorum gönderiniz. Stropiyer montajında dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise levhalar arasında boşluk kalmamadır. Eğer boşluk kalısa saten alçı veya çekomastikle kapataabilirsiniz.

Yapıştırıcı olarak ise silikon kullanmanızı tavsiye ederiz.

tavan-montaji

stropiyer-montaj

, , ,
49 comments to “Stropiyer tavan Montajı”
  1. Sevgili Ahmet Sitemizde arama bölümünü kullanarak sorunuzun cevabını bulabilirsiniz. Ali usta bu sorunun cevabını defalarca yanıtlamıştır.

  2. sayın ustacım ben en üst kattayım dolaysıyla çok nem ve rutubet oluyo tavanlarım kapkara oluyor her yıl boyamaktan bıktım bende stropiyer yapsam olurmu banyodada kullanabilirmiyim bana yol gösterirseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim

  3. Sevgili ali usta;
    ben evimin tavanını stropiyer tavan kaplama yapmak istiyorum. Tavanımız şu anda laminant kaplama. Üzerine stropiyer yapabilirmiyiz? yoksa önce alçıpanla mı kapatıcaz?

  4. tavana alçı sıva yaptırdım üzerine tavan boyası ile boyadım ve strafor ile kaplamayı düşünüyürum. alçı üzerine sağlam olurmu ve yapıştırıcı olarak silikon mu saten alçı mı yoksa özel bir yapıştırıcısı mı kullanmalıyım… şimdiden tşkler….

  5. bizde tavana ve duvara uyguladık.hemde kendimiz yaptık. aslında çok kolay.yapıştırıcısıyla olmuyor kesinlikle düşüyor.silikon kullanmak gerekiyor.köşelere ve ortasına silikon sürüp yapıştırın .hiç ustayla filan da uğraşmayın.biz yapalı bir yıl oldu gayet sağlam.tavanı kapladıktan sonrada köşeleri yapıştırdık ve boyadık..

  6. SEVGİLİ ALİ USTA BEN BÜTÜN EVİMİ BUNUNLA DÖŞEDİM BU ÜRÜNÜN ÖMRÜ NE KADARDIR SAYGILARIMLA

  7. Yaklaşık 4 ay önce evime yonca modelden strafor ile kaplattım. aradan iki ay geçmeden sesler gelerek düşmeye başladı. Yapan ustaları buldum. straforun düşmesinin nedeninin alt kısmının nemli olarak yapıştırılmasından kaynaklanmış olabileceğini söylediler. Yapıştırma işleminde alçı kullandılar. Düşmesinin nedeni alçı kullanmak olabilir mi? tekrar yapıştırmal için malzeme oalarak ne kullanmam gerekir. yardımcı olursanız sevinirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Yardımcı olmamı ister misiniz ?