Strafor Köpük Stropiyer Tavan Kaplama Nasıl Yapılır ? İhtiyacınız olan malzemeleri saymakla işe başlayabiliriz. Strafor köpük , yapıştıcı ve maket bıçağı dır. Kendi başınıza yapacağınız kolay bir uygulama olan tavan kaplamanın, püf noktalarını sıralıyoruz.
Köpük tavan malzemesinin arka bölümüne bölgesel olarak yapıştırıcı damlatınız. Tavan kaplamaya en uzun ve düz olan köşeden başlayınız. Strafor tavan malzemesini 3 sıra yarleştirin ve hafif kuvvet vererek yapıştırın.
Daha sonra 2. sıradan başlayın ve köşeleri birleştirin ki gönye kaçmasın. Köşeler birleştimi yapıştırma yaparken tek sıra halinde ve en sondaki parça kalan yeride, kesimini yaparak yapıştırın. Böylelikle derz kaçıkları ve gönye kaçıkları oluşmasın.
Tavan kaplama uygulaması bittikten sonra stropiyer uygulaması yapabilirsiniz. Tavan kaplama yapılırken daha önceden kartonpiyer ve göbek varsa eğer, ozaman göbeği çıkartabilirsiniz ya da göbek bölümünü maket bıçağı ile şablon alarakta kesebilirsiniz. Daha sonra akrilik mastik ile dolgu yapabilirsiniz. Aynı zamanda strafor tavan malzemesini kendinizde su bazlı boya ile boyaya bilirsiniz. Strafor tavan uygulamasında tavan nemli yada rutubetli ise; ozaman kuru bir bez ile siliniz ve uygulama yapınız.
Tavan kaplama malzemesi koku yapmaz, terleme yapmaz, nemlenmez ve içerdeki sıcak havayı dışarı çıkarmaz. Tavan kaplama köpüğü duvarlara da döşenir. Burada alacağımız malzeme enjeksiyonlu kaplama olmalıdır. (Enjeksiyon kaplama malzemesi web sitemizde mecuttur ve 11mm olarak yer almaktadır.) Bunun sebebi ise daha dayanıklı olmasıdır. Tavan köpüğü uygulamasını kendiniz de rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu şekilde maliyet olarak ta en aza inmiş olur.
strafor köpük duvara nasıl yapıştırılır,iç duvar kaplama strafor, strafor nasıl yapıştırılır,dış cephe strafor kaplama nasıl yapılır,tavan kaplama nasıl yapılır video, iç cephe strafor kaplama, strafor duvar kaplama, tavan kaplama nasıl yapılır uzman tv