Alçı kartonpiyer modellerimiz tamamen kendi üretimimiz olup 1. sınıf alçı kullanılarak imal edilmektedir. Yaptığımız her kartonpiyer uygulaması 10 yıl Ali usta güvencesi altındadır.
Kartonpiyer Modellerimiz
Son günlerde sizlerden gelen sorular üzerine bir kaç açıklama yapmak istiyoruz. Müşterilerimizden gelen bir kaç soruya netlik getirmek ihtiyacı duyduk. Halk arasında alışılagelmiş bir yanlışlığı hemen belirtelim. Alçı kartonpiyerler ağır olduğundan dolayı mutlaka düşecermi diye sorularla karşı karşıya geliyoruz.

Değerli Müşterilerimiz alçı kartonpiyer işin eğli ustalar tarafından yapılırsa düşme riski %0 dır. Düşen kartonpiyerler ise acı bir gerçektir çünkü ; kartonpiyer üretiminde kullanılan kalitesiz çürük alçı ve işin ehli ve usta olmayan kişiler tarafından montaj edilmesi kartonpiyerin düşmesine yol açar. Kısaca bir örnekle açıklamak gerekirse malzemeden çalan mütahit örneğini verebiliriz. Prensip olarak katiyetle hem üretim hem montaj aşamasında 1. kalite malzeme kullanmakta , asla malzemeden çalmadan ve asla malzemeden çalmadan 15 yıllık tecrübe ile evlerinize kartonpiyer uygulamaları yapmaktayız. Her türlü sorularınız için iletişim sayfamızdan (mail,yorum,telefon) bize ulaşabilirsiniz.
slm ben ylmaz ozturk fıat teklıfı almak ıstıyorum asma tavan boya işi kartonpıyer işlerı için
merhabalar karton piyer modellerinin fiyatlarını alacaktım.17 14 12 10 4 bu modellerin fiyatlarını yazarmısınız.100 metre perdelikler dahil. iyi çalışmalar
çok güzel ve gerçekten süper bir site facebook paylaş mak isterim
Selam ustalarimsize bir sorum olacak
orjinal isminin nasil yazilacigini bilmedigim icin Köpükten yapilan kartonpiyer den ölcü almak istiyorum bu hangi ölcü maddesi ile 100% basri ile ölcüsünü cikarabilirim
bu konu hakkinda bilgi verirseniz mutlu olurum
simdiden verdiginiz bilgiden dolayi tesekkür eder ve islerinizde basarilar dilerim
saygilarimla
kartonpiye için
Hocam blogunuzu inceledim gayet güzel bir blog yapmışsınız. Eğer mümkünse msn dan size ulaşmak ve tanışmak isterim..
kolay gelsin ilk öncelikle size bukadar güzel bir site ile bizlere yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim ….
sizden bir konu hakkında yardım isteyecektım şimdi bir dairem var ve alçı ile ilgili bazı dekor işleri yaptırmak istiyorum acaba sizden nasıl yardım alabilirim… yardımcı olursanız sevinirim..
selam ben senay, gercekten super bir blog, eger facebook veya twitter varsa eklemek isterim…