2010 Filli Boya Renk Katalogu

2010 Filli Boya renk programı ile evinizi boyamadan duvarlarınızın rengini internet sanal ortamda test edebilirsiniz. Yaşam alanlarında renklerle başlayan enerji, canlılık ve huzur, Filli Boya renk kataoğu farklı bir anlayışla yeniden yorumlanmış. Ferahlık ve doğallık hissi için açık renkleri öneren marka; baharın coşkusunu evlere taşımayı amaçlıyor.

2009 filli boya renk kataloğu uğurun rengi mavinin tüm ışıltılı tonlarını, azmin ve başarının rengi kırmızının tüm açık tonlarını, sizi düşlerinize kavuşturacak pembenin tüm masalsı tonlarını bulabiliyorsunuz. Açık renklerle boyanmış aydınlık ve ferah mekanlar, dekoratif görüntüleri ile şıklığı ve zarafeti yansıtarak, ışıltılı açılımlar vaat ediyor.

Yine açık renklerle düşünülen dar mekanların, her zamankinden çok daha aydınlık ve çok daha geniş bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor. Açık renklerin evlere kattığı doğallık, saflık ve temizlik duygusunun, kullanıcısını daha mutlu kılması düşünülüyor.

eros de amor

Evinizi Color Express ile renklendirin, Filli Boya, ColorExpress renklendirme sistemi “Kişiye Özel Renk Üretimi” ile evinizi dilediğiniz gibi renklendirmek oldukça kolay… 1108 renk ve 50 renk tonu grubundan oluşan, istenilen renk tonunu tanımlayabileceğiniz ve tüm renkleri seçebileceğiniz ColorExpress Kişiye Özel Renk Üretimi ile ister bir litre ister yüz litre olsun, size özel tercihleri hayata geçirebiliyorsunuz. İşte Color Express’le rahatlıkla renklendirebileceğiniz evinizle ilgili birkaç öneri.  Güne Merhaba dediğiniz evinizin ilk mekanı yatak odanızı sarı veya kırmızı tonlarında boyayarak güne canlı ve hayat dolu başlayabilir, maviye boyadığınız banyonuzda sınırsızlığı, huzuru ve sakinliği hissedebilirsiniz.

Çocuklarınızın odasındaki renkler ne kadar neşeli olursa çocuğunuz üzerindeki etkileri o kadar iyi olacaktır. Açık yeşil tonlarında bir odanın, çocuğunuzun gelişimi üzerinde pozitif etkileri olacaktır. Eğer iştahsız biriyseniz mutfağınızda kırmızı tonları kullanabilirsiniz, çünkü kırmızı iştah açıcı bir renktir. Mutfakta yaratıcı lezzetlere ulaşmak istiyorsanız yeşil tonlarını kullanabilirsiniz, yeşil yaratıcılığı körükleyen bir renktir. Salon ve oturma odanızda sıcak ve davetkar bir atmosfer oluşturmak istiyorsanız toprak tonları veya pastel tonları tercih edebilirsiniz. Ya da duvarlarınızı farklı renklerde boyayarak, desenler kullanarak, hareketli bir ortam yakalayabilirsiniz. Çalışan bir insansanız, yorucu stresli bir günün ardından eve geldiğinizde sinirlerinizi yatıştırmak sizin için önemli olmalı.  O zaman salonunuzu pembe tonlarında boyayabilirsiniz, çünkü en sinirli halinizde bile pembe renkler sizi yatıştırmaya yardımcı olacaktır.

,
3 comments to “2010 Filli Boya Renk Katalogu”
  1. Mrb.3 katlı binam var yer köşeköşeleri sıvadan kare motifli pencere kenarlarına desen motif yaptırmadım balkonları aliminyum parlak fakat dış cepheye hangi renk yapacağıma karar veremedim akadaşlar duvarı kirli beyaz duvarın köşelerini borak kırmızı balkon içinide beyaz yap diyorlar fakat ben karar veremedim sizce ne yapayım ben canlı gösterişli renkleri daha çok seviyorum sizler de bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Yardımcı olmamı ister misiniz ?